FEM MACEDÒNIA

Els Minions abans d'acabar el curs un matí vam fer macedònia amb el pare de la Daniela i en Pol. També van venir dues acompanyanyts del pare que lamentem no recordar com es diuen. Els infants van tallar la fruita i també van fer suc. Va quedar una macedònia boníssima! Moltes gràcies per venir! Podeu veure més imatges clicant a la pestanya de Fotos i vídeos.

Leer más

ADÉU MINIONS!!!!

Després de tres anys a Educació Infantil els Minions passen a Primària! Fa tristor que marxin, és llei de vida, però alhora quina il·lusió veure'ls créixer! La Mercé els hi ha regalat l'edició d'aquesta fantàstica pel·lícula!

Leer más

RECOMANACIONS D'ESTIU

ACTIVITATS A L'AIRE LLIURE PLATJA/PISCINA PARCS I JARDINS DE BARCELONA JOCS ESPORTIUS: BICICLETA, PATINS, PILOTA, CORDA.. BIBLIOTECA FER FOTOGRAFIES FER DIBUIXOS DE LA REALITAT (mar, escultura, casa, arbre...) BUSCAR LLETRES I NÚMEROS (cases, botigues, cotxes...) BADAR I OBSERVAR LA NATURA (cel, mar, arbres...) VISITAR MUSEUS (hi ha dies gratuïts)

Leer más

HONORANÇA PEL CARLES CAPDEVILA

No volem acabar el curs sense retre una honorança a en Carles Capdevila. Un gran comunicador i periodista que ha mort, però no tot el seu llegat de grans reflexions que ens acompanyaran per sempre. Us pengem aquesta ponència fantàstica!!!

Leer más

COMIAT AMB LES FAMÍLIES

I el comiat amb tota l'escola tampoc pot faltar! Un comiat ple d'emocions!

Leer más

FESTA HOLLI

Així vam començar la festa holli, ben blancs i ben polits! I amb moltes ganes de celebrar-la! Com a escola ens agrada fer rituals: de benvinguda i de comiat. Creiem que igual que a la vida les coses tenen un inici i un final. I per això a final de curs considerem important que els infants visquin amb consciència que estan acabant una etapa. I això genera unes emocions de vegades de tristor, de por o d'alegria. Però sigui com sigui cal escoltar-les i acompanyar-les. Sense judicis,...

Leer más

NETEGEM

S'acaba el curs i cal deixar-ho tot net i endreçat. La part més grossa és evident que la fem l'equip de mestres, però una part també la fan els infants. Ens agrada que els infants participin perquè les joguines també són seves. Els hi encanta sentir que ja són grans i tenen la responsabilitat de deixar-ho net pels infants que vindran el curs vinent. Així és que a casa si voleu que participin només ho heu de demanar!

Leer más

MOLTES FELICITATS!!!

Ja és tradició que celebrem tots els aniversaris de l'estiu abans d'acabar el curs. I vinga cantar el "moltes felicitats" i vinga encendre i bufar espelmes!!! I quina alegria!!!! Ben aviat us penjarem les fotografies dels aniversaris de tot el curs i de tots els grups!

Leer más

DIAPOSITIVES

"Diapo...què???" això és el que alguns infants es preguntaven... I és que una diapositiva en el món digital ja forma part de la història. D'un passat que tampoc és tan llunyà, però amb el ritme tan frenètic que portem pels infants és una quincalla molt especial, gairebé màgica! A la classe dels Minions va venir la Sandrine, la mare de la Charlotte a fer una activitat amb les diapositives. Els va agradar molt! T'agraïm la teva participació Sandrine!

Leer más

ANEM A COMPRAR

Com a inici del centre d'interés del supermercat les Àguiles vam anar a comprar en un de veritat. Concretament el de la mare del Mohammed, la Bibi. Gràcies per atendre'ns! Primer a l'escola vam pensar que podíem comprar per fer un pícnic. I vam escriure una llista. Després vam anar al supermercat a comprar. I per acabar vam preparar el pícnic i ens vam cruspir tot el que havíem comprat! Mmmm, que bo i que divertit! Les famílies podeu aprofitar l'interès que tenen els infants per...

Leer más

Vídeo presentació de l'escola a la Jornada de Portes Obertes

Contacta

Tel i fax. 93 3105295

 

CLIQUEU A:

 

SPOTIFY

 

MÚSICA MATINAL DE PRIMÀRIA

 

Busqueu escolaangelbaixeras i trobareu les carpetes de cada trimestre amb les audicions matinals! 

 

 

Si veus una fotografia teva i no vols que surti, escriu-nos i de seguida la treurem. Moltes gràcies!